Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCVIGO

Je liefhebbende Vincent

Je liefhebbende Vincent
Cursuscode: KCVIGO

Tegenwoordig wordt Vincent van Gogh gezien als één van de bekendste kunstenaars uit de geschiedenis en zijn museum in Amsterdam trekt bezoekers van over de hele wereld. De roem van de kunstenaar is niet alleen te danken aan zijn oeuvre maar ook aan zijn levensverhaal dat tragisch eindigde met zijn vroegtijdige dood en als inspiratiebron diende voor diverse romans en films. We weten zoveel over het leven van Van Gogh vanwege de vele brieven die hij schreef, met name aan zijn broer Theo die hem financieel steunde. Dit najaar zal het Van Goghmuseum extra uitgebreid aandacht besteden aan de brieven van de kunstenaar en fragmenten tentoonstellen in combinatie met de in de brieven genoemde kunstwerken.  
 

Op woensdag 25 november om 19:30uur vertelt kunsthistorica Diana Kostman u over het leven en werk van Vincent van Gogh aan de hand van zijn brieven.

Woensdag 25 november 2020
1 lezing van 2 uur en 15 min aanvangstijd 19:30
Prijs: € 10,00
Mw. D. (Diana) Kostman
19:30 - 21:45
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D. (Diana) Kostman
D. (Diana) Kostman
Diana Kostman is gespecialiseerd in de moderne kunst en schreef haar doctoraalscriptie over de receptiegeschiedenis van de Pop Art. Ze geeft met veel enthousiasme en vakkundigheid kunsthistorische cursussen en lezingen over diverse onderwerpen van de Oudheid tot en met de hedendaagse kunst. In 2006 heeft Diana Artemis Omnibus opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in kunst- en cultuurhistorische cursussen, lezingen en excursies.