Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DTFOCC2

Werken met de digitale compact camera

Werken met de digitale compact camera
Cursuscode: DTFOCC2

Beter leren fotograferen met je compact camera? Volg dan deze korte fotografiecursus waarin je optimaal gebruik gaat maken van je camera en de mooiste foto’s leert maken.

Wat ga je doen?
In deze korte cursus leer je de verschillende instellingen van de camera beter kennen en gericht toe te passen. Ook leer je omgaan met belichting, brandpuntsafstand (zoom), scherpstelling, standpunt, perspectief en compositie. Deze cursus heeft vooral een praktische benadering, aan de hand van gerichte opdrachten leer je de opgedane kennis zelf uit te voeren.

Donderdag 25 mei 2023
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 87,00
Dhr. A. (Aryan) Jansen

Meenemen: Digitale compact camera (spiegelreflex mag eventueel ook), een USB-stick en € 4,00 t.b.v. materiaalkosten, aan de docent te betalen.

19:00 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Aryan) Jansen
A. (Aryan) Jansen
Aryan Jansen heeft een ruime ervaring als docent fotografie. Deze heeft hij onder andere opgedaan als mentor bij de Fotoacademie en als docent bij de Fotoschool in Nijmegen. Aryan geeft met veel plezier les in alles wat fotografie zo boeiend maakt. Zijn gedegen kennis van de fotografische techniek en de werking van het beeld laten geen vraag onbeantwoord. Naast allround fotograaf en docent fotografie is Aryan medeoprichter van FotoBolwerk, centrum voor fotografie.