Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DTWMF3

Workshop Macrofotografie

Workshop Macrofotografie
Cursuscode: DTWMF3

Met macrofotografie maak je kleine dingen groot en kun je gewone onderwerpen zo vastleggen dat ze bijzonder worden. Zo maak jij van eenvoudige dingen zoals een takje of een blaadje, het meest prachtige plaatje. Hier zit wel een hele techniek achter. Wil jij deze onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Wat ga je doen?
De workshop begint met een korte introductie, waarin je al wat handige informatie krijgt om mee aan de slag te gaan. Vervolgens ga je beginnen met fotograferen. Omdat we met een kleine groep werken, is de docent steeds in de buurt om jou te helpen en je vragen te beantwoorden. Gedurende de workshop worden de resultaten van jou en je medecursisten bekeken en besproken, zodat je van elkaar leert.

Je neemt zelf je materialen mee. Denk hierbij aan:

  • Je eigen camera
  • Een macrolens of lens met ‘macro-stand’
  • Opgeladen accu(‘s)
  • Lege geheugenkaart(en)
  • Statief (als je die hebt) of een "bonen- of rijstzak"
  • Kleding waarvan het niet erg is als deze vuil wordt
  • Een vuilniszak of matje om niet te nat of smerig te worden bij lage camerastandpunten.

Voor de deelnemers die geen eigen statief kunnen meenemen zijn er enkele statieven beschikbaar.

Dinsdag 25 april 2023
1 les van 3 uur aanvangstijd 09:00
Prijs: € 30,00
Dhr. A. (Aryan) Jansen

Je neemt zelf mee: camera, een macrolens of lens met ‘macro-stand’, opgeladen accu(‘s), lege geheugenkaart(en), statief (als je die hebt) of een "bonen- of rijstzak", kleding waarvan het niet erg is als deze vuil wordt en een vuilniszak of matje om niet te nat of smerig te worden bij lage camerastandpunten.

09:00 - 12:00
Locatie: Grebbelinie bezoekerscentrum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Aryan) Jansen
A. (Aryan) Jansen
Aryan Jansen heeft een ruime ervaring als docent fotografie. Deze heeft hij onder andere opgedaan als mentor bij de Fotoacademie en als docent bij de Fotoschool in Nijmegen. Aryan geeft met veel plezier les in alles wat fotografie zo boeiend maakt. Zijn gedegen kennis van de fotografische techniek en de werking van het beeld laten geen vraag onbeantwoord. Naast allround fotograaf en docent fotografie is Aryan medeoprichter van FotoBolwerk, centrum voor fotografie.