Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DTCWP

Cursus WordPress: maak je eigen website

Cursus WordPress: maak je eigen website
Cursuscode: DTCWP

In deze korte cursus leer je hoe je eenvoudig een eigen professionele website kan maken met het online programma WordPress.

Wat ga je doen?
In deze cursus leer je de eerste stappen naar het maken van jouw eigen website. Het maken van een eigen website is tegenwoordig heel eenvoudig. Er zijn diverse (gratis) programma’s te vinden waar dit mee kan. WordPress is zeer geschikt voor een professionele website, bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf als ZZP-er of voor een vereniging. Het programma heeft alles wat je nodig hebt: een goed CMS, mooie thema’s, veel functionaliteiten, en dat alles is naar eigen wens aan te passen en te gebruiken. In vier lessen behandelen wij het maken van een WordPress website en ga je zelf aan de slag!

Donderdag 23 september 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Dhr. K. (Kevin) van Guilik

Meenemen: laptop, pen en papier

19:00 - 21:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
K. (Kevin) van Guilik
K. (Kevin) van Guilik
Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.