Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DTDINA

Digitale erfenis: zo regel je jouw digitale nalatenschap

Digitale erfenis: zo regel je jouw digitale nalatenschap
Cursuscode: DTDINA

Wat gebeurt er met je digitale gegevens als jij er niet meer bent? In deze korte cursus leer je in kaart te brengen welke digitale nalatenschap je achterlaat en hoe je vast kunt leggen wat ermee moet gebeuren.

Wat ga je doen?
Wie gebruik maakt van internet, heeft daar ook vaak allerlei profielen bij bedrijven. Bijvoorbeeld bij sociale media, PayPal, DigiD of een account bij je energieleverancier. Dit online “bezit” is niet meer toegankelijk wanneer je komt te overlijden. De profielen worden ook niet verwijderd en blijven dus voor altijd bestaan. Hoe laat je alles goed achter?

Om het zoeken voor je nabestaanden te voorkomen en je digitale gegevens goed te borgen, leer je in deze korte cursus je digitale nalatenschap verzorgd achter te laten.

Donderdag 14 april 2022
1 les van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 28,00
Dhr. K. (Kevin) van Guilik
19:00 - 20:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
K. (Kevin) van Guilik
K. (Kevin) van Guilik
Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.