Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DTEXCEL

Excel voor beginners

Excel voor beginners
Cursuscode: DTEXCEL

Excel is een veelgebruikt programma, maar kan best ingewikkeld zijn. Wil jij Excel de baas worden? Leer de beginselen in deze cursus.

Wat ga je doen?
Excel is één van de meest toegepaste spreadsheetprogramma in Nederland. Je kan er van alles mee, zoals het bijhouden van administratie, het maken van schema’s en planningen, etc. Hierbij kan je tekst en getallen combineren, bijvoorbeeld in de vorm van tabellen. Je bepaalt zelf welke berekeningen met de getallen moeten worden uitgevoerd.
Onder leiding van de docent ga je aan de slag en leer je het programma onder de knie te krijgen. De nadruk ligt op het toepassen van elementaire technieken van het spreadsheetprogramma. Je leert om getallen en datums in te voeren en eenvoudige berekeningen en grafieken te maken. Ook het opmaken van werkbladen, cellen, rijen en kolommen is onderdeel van deze cursus. 
Kortom, na het volgen van deze cursus weet jij je aardig te redden en maak jij voor je het weet een planning, offerte of noem maar op!

Mochten de lessen niet fysiek in De Cultuurfabriek mogen plaatsvinden dan worden de lessen online via Teams gegeven.

Donderdag 10 maart 2022
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 114,00
Dhr. K. (Kevin) van Guilik
Boek: Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365 (www.visualsteps.nl/excel2019) (klik hier voor meer informatie)

Meenemen: laptop met daarop het programma Microsoft Excel, eventueel pen en papier. Heb je geen laptop, dan horen we het graag en kijken we naar een passende oplossing.

19:00 - 20:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
K. (Kevin) van Guilik
K. (Kevin) van Guilik
Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.