Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DTSMAR

Leer meer over je smartphone

Leer meer over je smartphone
Cursuscode: DTSMAR

Tijdens deze minicursus, geschikt voor zowel iPhone- als Androidgebruikers, leer je hoe je met je eigen smartphone (veilig) aan de slag kunt gaan.

Wat ga je doen?
De minicursus is bedoelt voor beginners op het gebied van smartphonegebruik. Heb jij sinds kort een smartphone of heb je deze al wat langer maar weet je nog niet zo goed hoe je er mee om moet gaan en wat je er allemaal mee kan?

In 2 lessen leer je onder andere hoe je apps kunt downloaden, foto’s kunt maken, social media gebruikt en hoe je veilig omgaat met je smartphone. Ook ga je tijdens de cursus gelijk met je smartphone oefenen. Natuurlijk is er ook ruimte om specifieke vragen te stellen en hier samen naar te kijken. Na afloop weet je precies hoe je smartphone werkt en hoe je deze optimaal kunt gebruiken.

Donderdag 12 mei 2022
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Dhr. K. (Kevin) van Guilik

Eigen smartphone, pen en papier

19:00 - 20:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
K. (Kevin) van Guilik
K. (Kevin) van Guilik
Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.