Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DTWPG

WordPress voor gevorderden

WordPress voor gevorderden
Cursuscode: DTWPG

Leer slim je eigen website maken met de software ‘WordPress’.

Wat ga je doen?
Ben jij je eigen bedrijf gestart, zit je bij een vereniging, gebruiken ze op jouw werk WordPress of wil je om een andere reden weten hoe je een website bouwt? Leer een website maken met deze cursus. De docent leert jou je helemaal op je gemak te voelen met de website-software van WordPress. Stap voor stap maak je jouw eigen website.

Vervolgstappen die aan bod komen tijdens de lessen zijn onder andere: structuur bedenken, pagina’s aanmaken, thema’s downloaden en noem zo maar op. Super handig om allemaal zelf te kunnen!
Na je inschrijving ontvang je van de docent een stukje huiswerk dat je maakt als voorbereiding voor de eerste les. Ook ontvang je een tip voor een eventueel aan te schaffen boek.

Wat heb je nodig?
Om mee te doen aan de cursus is het handig als je enige affiniteit met WordPress hebt, of de cursus WordPress voor beginners hebben gevolgd. Ook moet je je eigen domeinnaam hebben.

Mochten de lessen niet fysiek in De Cultuurfabriek mogen plaatsvinden dan worden de lessen online via Teams gegeven.

Donderdag 20 januari 2022
4 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 98,00
Dhr. K. (Kevin) van Guilik

Meenemen: laptop, pen en papier

19:00 - 20:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
K. (Kevin) van Guilik
K. (Kevin) van Guilik
Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.