Cursusnummer:
DTWSM24-3

Workshop fotograferen met je smartphone

Workshop fotograferen met je smartphone

Jij gebruikt je smartphone vast regelmatig om leuke kiekjes te schieten van je huisdieren, je omgeving, een leuk uitje, jezelf of je familie en vrienden. Maar wist je dat je met je smartphone ook hele professionele foto’s kunt maken? Tijdens deze workshop leer je allerlei trucjes en technieken om indrukwekkende plaatjes te schieten met je smartphone.

Wat ga je doen?
De workshop start met een introductie, waarna je direct aan de slag gaat om foto’s te maken. Tijdens deze workshop wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van je opnametechniek, de standaardmogelijkheden van de smartphone-camera, compositie, standpunt en hoe je daarmee je beeld versterkt. Verder worden er ook tips gegeven op het gebied van apps om de opname mogelijkheden uit te breiden, apps voor de nabewerking en optionele accessoires voor de smartphone. Na het volgen van deze workshop zijn dure, ingewikkelde camera’s voor jou haast overbodig.

We verzamelen bij De Cultuurfabriek en gaan van daaruit buiten wandelen en aan de slag. Natuurlijk is de docent altijd in de buurt om jou te helpen!
Zorg dat de accu van je smartphone vol is en neem voor de zekerheid een powerbank mee.

 • 1 les van 3 uur Toon details
  • 1: vrijdag 14 jun 2024 - 10:00 – De Cultuurfabriek – Zaal 1, 1e etage
 • € 31,00
 • Aryan Jansen
 • De Cultuurfabriek Toon adres-info
  • Meenemen smartphonefotografie

   Neem je smartphone mee en zorg dat de accu vol is en neem voor de zekerheid een powerbank mee.

Startdatum
Lesvorm