Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCMOZ1

Mozaïeken als Gaudi

Mozaïeken als Gaudi
Cursuscode: KCMOZ1

Wil jij ook van die mooie kunstwerken maken, zoals kunstenaar Gaudi dat deed? Dat is mogelijk met deze cursus, waar je leert om met echte glasstukken een prachtig (najaars) mozaïek werk te maken. Na 3 weken heb jij een waar kunststuk om je tuin of huis op te sieren.

Wat ga je doen?
In deze cursus leer je een mozaïek stuk te maken, van ontwerp tot realisatie. Je begint met het maken van een ontwerp, van bijvoorbeeld vrolijke bloemen. Daarna leer je hoe je moet glas knippen en hoe je deze met tegellijm op het ontwerp plakt. Allerlaatst leer je hoe je je kunstwerk moet voegen en polijsten.
Aan het einde van deze 3 weken heb jij dus een prachtig (waterbestendig) kunstwerk waarmee je bijvoorbeeld je tuintafel op kan sieren of die je kan gebruiken als onderzetter voor een vaas.

Donderdag 16 september 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 76,00 plus € 30,00 materiaalkosten.
Mw. S. (Suzanne) Visscher

We zorgen dat alle materialen (paneel, glastegels, lijm etc) aanwezig zijn om je werk te maken. We maken het op een watervast paneel waardoor het prima buiten kan komen te liggen.

19:00 - 21:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Suzanne) Visscher
S. (Suzanne) Visscher
Suzanne Visscher is een autodidactisch kunstenaar en maakt al vele jaren schilderijen en 3D-objecten in haar atelier in Veenendaal.