Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCSCHIMON

Schilderen als Monet

Schilderen als Monet
Cursuscode: KCSCHIMON

Duik in de wereld van de impressionist Claude Monet (1840-1926) en leer hoe je net als hem met licht en schaduw steeds een andere sfeer kan neerzetten in je schilderijen.

Wat ga je doen?

Claude Monet was een van de meest invloedrijke kunstenaars uit de 19e eeuw. Zijn unieke kijk op de belichting van planten, bloemen en water zorgde ervoor dat hij de wereld om hem heen als geen ander kon verbeelden. En wanneer vond Monet een schilderij eigenlijk af?
In deze korte schildercursus leer je meer over de technieken die Monet en andere impressionisten gebruiken om het verschil te maken tussen licht en schaduw. Door te schetsen, schilderen en te schrapen ontdek je je innerlijke impressionist.

Maandag 5 oktober 2020
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 87,50
Dhr. M. (Marcel) Reijerman

Materiaal (olieverf en verder noodzakelijke materialen) geleverd door docent. De kosten hiervan zijn € 20,00 (aan de docent tijdens de eerste les te betalen).

20:00 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marcel) Reijerman
M. (Marcel) Reijerman
Docent en beeldend kunstenaar Marcel Reijerman studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Zijn werk bevindt zich in vele privécollecties, bij bedrijven, overheden en musea.