Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCSCHIL2J

Schilderen met olie- en acrylverf, beginners en gevorderden

Schilderen met olie- en acrylverf, beginners en gevorderden
Cursuscode: KCSCHIL2J

Leer meer over verschillende schildertechnieken met olie- en acrylverf in deze 12-delige cursus en werk je toe naar je eigen schilderij!

Wat ga je doen?
In 12 lessen ga je aan de slag met olie- of acrylverf en leer je hoe je met diverse schildertechnieken je creativiteit in verf tot uiting kan laten komen. De opdrachten sluiten aan bij jouw niveau, de cursus is dus zowel voor beginners als voor gevorderden. Je leert o.a. over de eigenschappen van de soorten verf, het gebruik van materialen (penselen, kwasten, palet- en schildermessen) en over het mengen van kleuren (dekkend of transparant). Door nieuwe vaardigheden en technieken te gebruiken werk je onder begeleiding van de docent toe naar je eigen schilderij.

Woensdag 26 januari 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 189,00
Mw. J.A. (Joost) van Suchtelen van de Haare
Meenemen: eigen schildermaterialen (verf, penselen, schildersdoek etcetera). Tijdens de 1e les wordt de verdere aanschaf van materialen besproken.
10:15 - 12:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.A. (Joost) van Suchtelen van de Haare
J.A. (Joost) van Suchtelen van de Haare
Joost van Suchtelen van de Haare is een beeldend kunstenares die al jaren schilder- en tekenlessen geeft in heel Nederland. Ze studeerde af aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en ArtEZ in Zwolle.