Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCHABE1

Minicursus: Haken voor beginners

Minicursus: Haken voor beginners
Cursuscode: KCHABE1

Haken is weer enorm populair. Kun jij nog niet haken of kun je wel een opfriscursus gebruiken? Doe mee met deze minicursus en leer haken.

Wat ga je doen?
Haken is niet alleen superleuk om te doen, het is ook nog eens heel ontspannend en rustgevend. Dit komt mede doordat het makkelijk te leren is en je er hele leuk dingen mee kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke muts of sjaal, een kleedje, een tas, een kussen en noem zo maar op.
Met een kleine groep cursisten, maak je kennis met het haken. Zo leer je hoe je een haakproject goed begint, leer je alle basis steken en leer je natuurlijk ook hoe je je haakproject afrondt. Direct in de eerste les begin je al aan je eerste haakproject.
Na de minicursus kan je makkelijk je eerste haakproject afronden en ga je een toekomst vol leuke haakprojecten tegemoet. En geloof ons, als je eenmaal bent begonnen met haken, wil je niet meer zonder!

De cursus is bedoelt voor de beginnende haker en de haker met weinig ervaring.

Woensdag 11 mei 2022
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 89,00 plus € 6,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. G. (Gregor) Falkenhagen
19:00 - 21:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
G. (Gregor) Falkenhagen
G. (Gregor) Falkenhagen
Gregor Falkenhagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en leeft een duurzaam leven samen met zijn partner en zijn hond in Utrecht. Gregor werkt als lifestylecoach en workshopleider en houdt van natuurlijke materialen en duurzaam leven. Hij geeft verschillende workshops op creatief gebied en werkt met duurzame materialen zo als wol, papier en duurzame voedingsmiddelen.