Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCPOBR1

Workshop: Polswarmers breien

Workshop: Polswarmers breien
Cursuscode: KCPOBR1

Ga de uitdaging aan en leer in deze workshop hoe je polswarmers met kraaltjes breit. Een prachtig sieraad die tegelijkertijd voor warme handen zorgt.

Wat ga je doen?
Tijdens de 3 uur durende workshop leer je zelf polswarmers te breien. Dit zijn alleen niet zomaar polswarmers, maar polswarmers met kralen. Dit soort polswarmers kun je heel goed dragen in het dagelijks leven, maar ze staan ook prachtig bij feestkleding. Het is een sieraad dat tegelijkertijd zorgt voor warme handen.
Er wordt gebreid met kraaltjes nummer 8 of 10 en met breinaalden nummer 1.5. Hierdoor krijg je een zeer fijn breiwerk. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren wol, verschillende kleuren kraaltjes en een paar verschillende patroontjes.

Onderwerpen die tijdens de workshop worden behandeld zijn onder andere de keuze van het materiaal, brei technieken en hoe je de polswarmers sluit. Tijdens de workshop leer je de vereiste technieken en maak je een begin aan je polswarmers en thuis kun je deze in alle rust afmaken.
Voor deze workshop moet je kunnen breien en een uitdaging aan willen gaan.

Woensdag 23 februari 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 21,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M.A. (Margreet) Vonkeman

€ 15,- meenemen voor de materiaalkosten en voldoen aan de docent. Hiervoor ontvang je breinaalden nummer 1.5, kraaltjes, wol en een rijgnaald.
Neem zelf een theedoek of kralenmatje en een magneetbordje mee als je deze hebt.

19:00 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.A. (Margreet) Vonkeman
M.A. (Margreet) Vonkeman
“Op mijn vierde heb ik leren breien en ik ben nooit meer opgehouden” Margreet is een gepassioneerd breister. Naast een levenslange ervaring, heeft ze diverse opleidingen gevolgd zowel in handwerktechnieken als op kunstzinnig vlak. Ze beheerst het breien tot in de kleinste finesses en heeft ruimschoots ervaring om dit als docent over te dragen. Het belangrijkste is het overdragen van het plezier in breien. Met een paar basistechnieken kun je al de leukste dingen maken.