Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCFABLA4

Handletteren in het FabLab

Handletteren in het FabLab
Cursuscode: KCFABLA4

Tijdens deze workshop in Het Atelier van De Cultuurfabriek, leer je onder leiding van Martine Boere van Studio Suikerzoet de fijne kneepjes van het handletteren op papier. Vervolgens ontwerp je, aan de hand van een aantal aanwezige voorbeelden met stap voor stap uitleg, iets voor op een triplex plaatje (a5 formaat of 2 plaatjes in a6 formaat).

Je ontwerp neem je vervolgens mee naar het FabLab, daar wordt de tekst met de lasersnijder, op een plaatje triplex, gegraveerd. Het resultaat neem je vervolgens mee naar huis. Tijdens de workshop ontvang je een naslagboekje en krijg je een kleine rondleiding door het FabLab, want behalve de lasersnijder is er in het FabLab veel meer te zien en te doen.

Reserveer een tijdsslot voor deze inloopworkshop, zodat je zeker bent van een plekje bij het handletteren en er voldoende tijd is in het FabLab om je creatie te lasersnijden. De gehele workshop is in kerstsfeer en nodigt uit om samen gezellig creatief bezig te zijn.

Zaterdag 21 december 2019
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 14:45
Prijs: € 29,00
Mw. M. (Martine) Boere (studiosuikerzoet.com), Mw. Docent FabLab

Eigen ontwerp meenemen mag, maar niet groter dan A5.
We streven ernaar dat je het zelf gelaserde houten object gelijk mee naar huis kunt nemen. Lukt het niet direct dezelfde middag, dan wordt ervoor gezorgd dat je het resultaat later op kunt halen.

De workshop is bedoeld voor volwassenen, maar jongeren vanaf 12 jaar kunnen ook meedoen.

14:45 - 16:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
M. (Martine) Boere (studiosuikerzoet.com)
M. (Martine) Boere (studiosuikerzoet.com)
Docent FabLab
Docent FabLab