Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCGROETE

Groeten uit Veenendaal-kaart tekenen

Groeten uit Veenendaal-kaart tekenen
Cursuscode: KCGROETE

Ontdek de mogelijkheden van potlood en maak jouw kleurkaarten persoonlijk en bijzonder. Voor deze ‘Groeten uit Veenendaal-kaart tekenen’ leer je in warme herfstkleuren te werken met potlood. Je leert in lagen te werken en daarmee een rijke en levendige tekening te maken. We beginnen met technieken voor een goede beheersing van je potlood:

- gelijke vlakken streeploos kleuren in warme kleuren
- vlakken kleuren door hard of juist zacht op je potlood drukken 
- je leert kleurverlopen maken.
Deze oefeningen vragen aandacht en tijd, en bieden veel mogelijkheden voor elk werk. We gaan vervolgens de kaart kleuren in lagen. De kleurintensiteit wordt hierdoor groot en helder. Door de warme kleuren over elkaar aan te brengen leer je schaduw en diepte te creëren.

Er wordt goed gekeken op welk niveau je kleurt. De docente stemt de persoonlijke begeleiding hier op af, waardoor je met of zonder ervaring uitgedaagd wordt om jouw tekenvaardigheden uit te breiden. Na afloop van de workshop neem je jouw persoonlijke Groeten uit Veenendaal kaart met envelop mee. Je ontvangt ook een Zelfkleuren.nl set van 10 ‘Groeten uit Veenendaal’ kaarten incl. enveloppen aangevuld met 12 Stabilo Green colors potloden. Zo kun je thuis de geleerde tekentechnieken goed onder de knie krijgen. 

Deze workshop wordt gegeven door Veerle Nauta, zij heeft een ontwerpbureau Grafische Kamer en is initiatiefnemer van Zelfkleuren.nl. Meer kleuren? Volg dan ook de workshops Kleur jouw ‘Kerstkaart’ in winter tinten potlood op zaterdag 16 november en Kleur jouw ‘Wenskaart’ in grijstinten potlood op zaterdag 21 maart. In deze workshops komen verschillende technieken aan bod, maar er is altijd overlap. Mocht je meerdere workshops willen volgen, dan wordt ervoor gezorgd dat elke workshop voor jou toegevoegde waarde heeft.

Zaterdag 21 september 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:30
Prijs: € 29,00
Mw. V. (Veerle) Nauta-Vreeke

Deelnemers aan deze workshop kunnen op Zelfkleuren.nl kleurproducten bestellen met 10% korting tot 1 week na de workshop d.m.v. een kortingscode.
Cursusprijs is inclusief alle materialen.

14:30 - 16:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
V. (Veerle) Nauta-Vreeke
V. (Veerle) Nauta-Vreeke