Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCKERSTK

Kerstkaart in wintertinten tekenen

Kerstkaart in wintertinten tekenen
Cursuscode: KCKERSTK

Ontdek de mogelijkheden van potlood en maak jouw kleurkaarten persoonlijk en bijzonder. Voor deze ‘Kerstkaart’ leer je in wintertinten te werken met potlood en fineliners. Je leert mooie effecten te bereiken door afwisseling van donkere en lichte tinten.

We beginnen met technieken voor een goede beheersing van je potlood:
- gelijke vlakken streeploos kleuren in tinten
- vlakken kleuren door hard of juist zacht op je potlood drukken
- je leert kleurverlopen maken

We gaan vervolgens de kerstkaart kleuren in tinten. Door verschillende tinten van donker naar licht in een vlak aan te brengen creëer je schaduw en diepte. Door op of buiten de lijnen van de kleurplaat te kleuren leer je meer diepte en leven in je werk te krijgen.

Er wordt goed gekeken op welk niveau je kleurt. De docente stemt de persoonlijke begeleiding hier op af, waardoor je met of zonder ervaring uitgedaagd wordt om jouw tekenvaardigheden uit te breiden. Na afloop van de workshop neem je jouw persoonlijke Kerstkaart met envelop mee. Je ontvangt ook een Zelfkleuren.nl set van 13 kerstkaarten incl. enveloppen aangevuld met 12 Stabilo Green colors potloden of 6 Stabilo Fineliners Point 88. Zo kun je thuis de geleerde tekentechnieken goed onder de knie krijgen.

Deze workshop wordt gegeven door Veerle Nauta, zij heeft een ontwerpbureau Grafische Kamer en is initiatiefnemer van Zelfkleuren.nl. Meer kleuren? Volg dan ook de workshops Kleur jouw ‘Wenskaart’ in grijstinten potlood op zaterdag 21 maart. In deze workshops komen verschillende technieken aan bod, maar er is altijd overlap. Er wordt voor gezorgd dat elke workshop voor jou toegevoegde waarde heeft.

Zaterdag 16 november 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:30
Prijs: € 29,00
Mw. V. (Veerle) Nauta-Vreeke

Deelnemers aan deze workshop kunnen op Zelfkleuren.nl kleurproducten bestellen met 10% korting tot 1 week na de workshop d.m.v. een kortingscode.
Cursusprijs is inclusief alle materialen.

14:30 - 16:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
V. (Veerle) Nauta-Vreeke
V. (Veerle) Nauta-Vreeke