Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCWENSKA

Tekentechniek: in grijstinten tekenen

Tekentechniek: in grijstinten tekenen
Cursuscode: KCWENSKA

Ontdek de mogelijkheden van potlood en maak jouw kleurkaarten persoonlijk en bijzonder. Voor deze ‘Wenskaart’ leer je in grijstinten te werken met potlood en accenten met kleurstift. Wanneer je deze samen toepast ontstaat er een bijzondere sfeer in je werk.

We beginnen met technieken voor een goede beheersing van je potlood:
- gelijke vlakken streeploos kleuren in tinten
- vlakken kleuren door hard of juist zacht op je potlood drukken
- je leert kleurverlopen maken.

We gaan vervolgens de wenskaart kleuren in grijstinten. Door goed te kijken naar de vlakverdeling van de kleurplaat en door de juiste afwisseling van donker en licht creëer je schaduw en diepte. Hier leer je om met kleurpotlood en fineliners bijzondere sferen te creëren door zorgvuldige afwisseling van deze twee en door te werken met grafiet voor grijstinten en kleurstift voor steunkleuren.

Er wordt goed gekeken op welk niveau je kleurt. De docente stemt de persoonlijke begeleiding hier op af, waardoor je met of zonder ervaring uitgedaagd wordt om jouw tekenvaardigheden uit te breiden. Na afloop van de workshop neem je jouw persoonlijke wenskaart met bijpassende envelop mee. De deelnemer ontvangt ook een Zelfkleuren.nl set van 12 wenskaarten incl. enveloppen aangevuld met een blikje met 6 Bruynzeel Expression Grafietpotloden. Zo kun je thuis de geleerde tekentechnieken goed onder de knie krijgen. 

Zaterdag 21 maart 2020
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:30
Prijs: € 29,00
Mw. V. (Veerle) Nauta-Vreeke

Deelnemers aan deze workshop kunnen op Zelfkleuren.nl kleurproducten bestellen met 10% korting tot 1 week na de workshop d.m.v. een kortingscode.
Cursusprijs is inclusief alle materialen.

14:30 - 16:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
V. (Veerle) Nauta-Vreeke
V. (Veerle) Nauta-Vreeke