Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SLKLAN1

Kleurenanalyse: Welke kleuren staan jou het mooist?

Kleurenanalyse: Welke kleuren staan jou het mooist?
Cursuscode: SLKLAN1

Zit je kast vol met miskopen? Grijp je steeds naar zwart omdat je niet goed weet welke kleuren mooi bij je staan? Of wil je eens wat anders in je kast, maar weet je niet goed wat? In deze workshop leer je welke kleuren precies bij jou passen!

Wat ga je doen?
“Wat zie jij er fantastisch uit!” is een compliment die je vaker hoort als je gekleed gaat in kleuren die bij je passen. Maar hoe kom je erachter welke kleuren mooi staan bij de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar?
In deze workshop leer je meer over welke kleuren goed bij je staan en hoe je deze kleuren kan combineren. We gaan het niet alleen hebben over je kleding, maar ook over je accessoires, make-up en zelfs je haarkleur. Aan het eind van de workshop weet je precies wat je goed staat en behoren miskopen tot het verleden.

Deze cursus is onderdeel van de carrousel ‘Persoonlijke kleurenanalyse’, ‘Persoonlijke kledingstijl’ en ‘Ontdek en versterk jouw figuurtype’. Voor elk onderdeel is los in te schrijven.

Zaterdag 1 april 2023
1 les van 5 uur aanvangstijd 12:00
Prijs: € 49,00
Mw. W.C. (Wilma) Bouwman

Meenemen: pen en papier. Het is mogelijk een kleurkaartje á 7,50 euro of een kleurenwaaier á 30 euro aan te schaffen bij de docent.

12:00 - 17:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W.C. (Wilma) Bouwman
W.C. (Wilma) Bouwman
Wilma Bouwman (Kleur en Kleding Advies) geeft sinds 1999 kleur-, kleding- en imagoadviezen. De centrale vraag in haar werk is altijd: hoe kan je je uiterlijke presentatie voor je laten werken door kleine veranderingen aan te brengen in kleur, pasvorm en stijl? Je bent tenslotte je eigen visitekaartje! “Denk niet zwart, denk niet wit, denk in de kleuren van je hart”.