Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SLNAVE2

Maak je eigen natuurlijke verzorgingsproducten

Maak je eigen natuurlijke verzorgingsproducten
Cursuscode: SLNAVE2

Wil je duurzamer leven en bewuster omgaan met je lijf en je huid? Leer in deze workshop hoe je je eigen natuurlijke verzorgingsproducten maakt en ga gelijk aan de slag!

Wat ga je doen
Wil je zelf bepalen wat er op je huid, in je gezicht of op je lichaam komt? Leer dan je eigen natuurlijke verzorgingsproducten te maken. Op deze manier heb jij de volledige controle over welke ingrediënten er in de producten zitten die jij gebruikt. Je kunt het helemaal afstemmen op je eigen huid. Wedden dat jouw huid er nog nooit zo goed en gezond uit heeft gezien?!

Tijdens deze workshop maak je in een kleinschalige setting kennis met natuurlijke materialen en ingrediënten. De docent legt je hier alles over uit en geeft je handige tips. Ook ga je direct aan de slag met je eigen verzorgingsproducten. Zo maak je tijdens de workshop bijvoorbeeld al je eigen zalfjes, deos, crèmes en meer.

Zaterdag 11 februari 2023
1 les van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 39,00 plus € 7,00 materiaalkosten te betalen tijdens de les.
Dhr. G. (Gregor) Falkenhagen
13:00 - 16:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
G. (Gregor) Falkenhagen
G. (Gregor) Falkenhagen
Gregor Falkenhagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en leeft een duurzaam leven samen met zijn partner en zijn hond in Utrecht. Gregor werkt als lifestylecoach en workshopleider en houdt van natuurlijke materialen en duurzaam leven. Hij geeft verschillende workshops op creatief gebied en werkt met duurzame materialen zo als wol, papier en duurzame voedingsmiddelen.