Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SLFIGU1

Ontdek en versterk jouw figuurtype

Ontdek en versterk jouw figuurtype
Cursuscode: SLFIGU1

Ontdek welk vrouwelijk silhouet jouw lichaam heeft en hoe je jouw kleding daarop kunt laten aansluiten.

Wat ga je doen?
Iedere vrouw heeft een andere lichaamsbouw/lichaamsvorm. De figuurtype analyse spiegelt jouw unieke eigenheid. Tijdens deze analyse gaan we allereerst kijken naar welk silhouet jouw lichaam heeft. Voorbeelden van lichaamsvormen zijn A, H, etc. Vervolgens gaan we samen ontdekken welke kleding je het beste kunt dragen om bepaalde lichaamsdelen te accentueren (de ‘plus-punten’). Ook gaan we kijken naar hoe jij wil omgaan met de delen die je een ‘min’ geeft en hoe we deze eventueel kunnen camoufleren.
Met behulp van een werkboekje ontdek je hoe kleuren, stoffen, dessins en accessoires meewerken aan jouw kledingpasvorm. Ook staat hierin meer beschreven over het accentueren en camoufleren.

Deze cursus is onderdeel van de carrousel ‘Persoonlijke kleurenanalyse’, ‘Persoonlijke kledingstijl’ en ‘Ontdek en versterk jouw figuurtype’. Voor elk onderdeel is los in te schrijven.

Woensdag 29 maart 2023
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 48,00
Mw. W.C. (Wilma) Bouwman

De materiaalkosten zijn € 27,50 voor het werkboek en de hand-outs die je ontvangt, te voldoen aan de docente tijdens de les.

19:00 - 21:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W.C. (Wilma) Bouwman
W.C. (Wilma) Bouwman
Wilma Bouwman (Kleur en Kleding Advies) geeft sinds 1999 kleur-, kleding- en imagoadviezen. De centrale vraag in haar werk is altijd: hoe kan je je uiterlijke presentatie voor je laten werken door kleine veranderingen aan te brengen in kleur, pasvorm en stijl? Je bent tenslotte je eigen visitekaartje! “Denk niet zwart, denk niet wit, denk in de kleuren van je hart”.