Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SLTAPAS

Workshop Tapas maken

Workshop Tapas maken
Cursuscode: SLTAPAS

Maak je eigen Bourgondische borrelplank, met allerlei lekkere Tapas hapjes.

Wat ga je doen?
Wil jij indruk maken op je gasten, zonder dat je er teveel tijd aan kwijt bent? Tijdens deze workshop leer je allerlei speciale en lekkere hapjes te maken, die je niet standaard bij iedereen op de borrelplank vindt. Je krijgt basisrecepten waar je ook op andere momenten heel blij mee gaat zijn. Aioli en hummus koop je na deze workshop nooit meer kant-en-klaar. Ook leer je hoe je een borrelplank opbouwt, zodat het er mooi uitziet. Je kan dus wel verwachten dat men nog heel lang over jouw heerlijke hapjes na gaat praten wanneer ze bij jou op de borrel zijn geweest.

Tijdens de workshop leer je heerlijke (tapas)hapjes maken en natuurlijk gaat er ook geproefd worden. Dat is niet het enige, want er staat ook een cocktail/mocktail voor jou klaar.
De recepten en de door jou gemaakte hapjes krijg je in een tas mee naar huis. Een heerlijke afsluiting van de zomervakantie toch?!


Zaterdag 27 augustus 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 49,00
Mw. E. (Ella) Hol

Neem je eigen kookschort en een theedoek mee voor deze workshop.

14:00 - 16:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Ella) Hol
E. (Ella) Hol
Ella Marjon Hol-Tamminga is zelfstandig ondernemer en schrijver. Naast dat ze al diverse boeken heeft uitgebracht heeft ze ook haar eigen kookkanaal op YouTube: Ella Marjons Kitchen en doet ze regelmatig kookworkshops in samenwerking met Brenda’s catering! Zowel schrijven als koken zijn echt haar passies en ze heeft de luxe met beide passies haar geld te verdienen.