Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLDU2J

Duits 2

Duits 2
Cursuscode: TLDU2J

Omdat je wel een beetje Duits kunt maar het eens wilt opfrissen of uitbreiden. Of om nog beter met je Duitse vrienden of klanten te kunnen communiceren. Een cursus Duits is altijd een goed idee! In Duits 2 ga je verder je bij Duits 1 (voor beginners) bent geëindigd.

Wat ga je doen?
De cursus Duits 2 is bedoeld voor diegenen die het afgelopen jaar Duits 1 (voor beginners) hebben gevolgd of elders deze kennis hebben opgedaan. Er wordt veel aandacht besteed aan spreek- en luistervaardigheid maar ook lezen en schrijven komt zeker aan bod, net als Duitse cultuur en etiquette. Instroomniveau is tussen A0 en A1, er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader).

Woensdag 6 januari 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 223,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Ilse) Figlarz

Materiaalkosten 10 euro te betalen aan de docent. (Er wordt gewerkt met eigen cursusmateriaal)

20:30 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
I. (Ilse) Figlarz
I. (Ilse) Figlarz
“Mijn naam is Ilse Figlarz. Ik geef sinds 2014 les bij de Volksuniversiteit en nu bij de Bibliotheek. Mijn roots liggen in Duitsland; mijn grootouders van mijn moeders kant komen uit Duitsland. Na de middelbare school (gymnasium) ben ik voor een aantal jaren naar Duitsland verhuisd om daar te werken in het bedrijfsleven. Ik kan van mijzelf zeggen dat ik native speaker ben. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt (vertegenwoordiging van Duitse en Zwitserse bedrijven) heb ik in 2010 de stoute schoenen aangetrokken om mijn droom te verwezenlijken: Duitse les geven. Ik wil iedereen enthousiasmeren voor deze taal, die op de onze lijkt maar toch ook heel anders is - denk aan de naamvallen! Het is zeker nodig om ook de grammatica te beheersen om goed Duits te kunnen spreken en schrijven. Of je nu Duits op vakantie spreekt of voor het bedrijf nodig hebt, aan mij de taak om je deze taal zo goed mogelijk te leren!”