Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLENG4EV

Engels B1 (deel 2)

Engels B1 (deel 2)
Cursuscode: TLENG4EV

Wil jij vloeiend Engels leren spreken en schrijven, bijvoorbeeld voor je werk of tijdens vakanties? Volg dan de cursus Engels B1.

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoeld voor diegenen die een goede basis in Engels hebben en eerder Engels beginners niveau A2 hebben gevolgd of elders deze basiskennis hebben opgedaan. De cursus is in twee delen gesplitst, hierbij werk je toe naar B1 of B1+ (afhankelijk van het niveau van de groep).
Aan de hand van een tekst- en werkboek (methode Oxford Navigate B1/B1+) komen allerlei praktische situaties aan de orde die je helpen meer vloeiend Engels te spreken en je woordenschat te vergroten. Er wordt ook gewerkt aan grammatica en schrijven. Het instroomniveau wordt bepaald door een online toets en er wordt toegewerkt naar niveau B1 (of B1+) van het ERK. Met het werkboek oefen je thuis elke week verder.

Inschrijven bij deel 1 of 2? Je instroomniveau wordt bepaald door een online toets.

Methode
We gebruiken voor deze cursus een tekst- en werkboek van methode Oxford Navigate B1/B1+ waarbij elk hoofdstuk een eigen thema heeft. Omdat je al kennis hebt van de Engelse taal spreken we zoveel mogelijk Engels tijdens de les.
Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om te leren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier! Thuis werk je verder met je werkboek en luisterfragmenten.

Voorbeelden van thema’s in dit deel van de cursus zijn:
•    Competitive sport
•    Crowd funding
•    Describing paintings
•    Online discussions
•    World happiness report.

Donderdag 8 april 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 223,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. P. (Pernille) Poulsen
Boeken: Oxford Navigate: Pre-intermediate B1. Coursebook with DVD and online skills , Oxford Navigate: B1 Pre-intermediate. Workbook with CD (with key) (klik hier voor meer informatie)
17:00 - 18:30
Locatie: Vanuit uw eigen huis (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Pernille) Poulsen
P. (Pernille) Poulsen
Mijn naam is Pernille Poulsen. Ik ben half Engels / half Deens en ben opgegroeid in Engeland. Inmiddels woon ik al 20 jaar in Nederland, ben getrouwd en heb een dochter van 12 jaar. Na mijn talenstudie heb ik gewerkt in de IT en bij een uitgever. De laatste 10 jaar ben ik als docent Engels gaan werken. Ik geef les aan jong en oud, groepslessen en maatwerk. Je leert meer over mij tijdens de lessen! Voor mij is een taal leren veel meer dan alleen alleen vocabulaire en grammatica. Het is ook heel belangrijk om enthousiast te zijn en te genieten van de taal die je wilt leren. Ik streef ernaar een vertrouwde sfeer in de klas te maken, waarin je je op je gemak voelt om te oefenen en je ook van je fouten kunt leren. We zullen samen je doelen bespreken en ik help je graag om jouw doel te bereiken.