Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAFRA1

Frans 1

Frans 1
Cursuscode: TAFRA1

Zie je het voor je: in een bistro zonder moeite de menukaart kunnen lezen om vervolgens een gesprek aan te gaan met de receptiemedewerker van de camping? Of in een Frans dorpje kletsen met de lokale bevolking? Dit is je kans! Of je nu Frans wilt leren voor op vakantie of omdat het internationaal gezien een van de belangrijkste talen is, een cursus Frans is altijd een handige keuze.

Wat ga je doen?
In de cursus Frans 1 maken we gebruik van de methode Voyages 1 (nieuwe versie), waarin veel aandacht wordt besteed aan spreekvaardigheid, maar ook aan luister- schrijf- en leesvaardigheid.
De cursus is bedoeld voor cursisten die nooit eerder iets aan Frans gedaan hebben. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader), in de vervolgcursus (Frans 2) ga je hiermee verder.

Donderdag 1 oktober 2020
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 223,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marianne) Voskuil
Boeken: Voyages - nieuw 1, tekstboek + online MP3, Voyages - nieuw 1, werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marianne) Voskuil
M. (Marianne) Voskuil
Marianne Voskuil studeerde Franse taal-en letterkunde aan de universiteit van Utrecht en is al vele jaren actief als docent Frans in Veenendaal.