Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLFRA21

Frans A2 (deel 1)

Frans A2 (deel 1)
Cursuscode: TLFRA21

Heb jij al eerder de cursus Frans A1: deel 1 en 2 gevolgd of heb je al enige kennis van de Franse taal en wil je deze verder uitbreiden? Dan is de cursus Frans A2 deel 1 iets voor jou.

Wat ga je doen?
De cursus is bedoeld voor diegenen die de cursus Frans A1 hebben gevolgd of elders deze kennis hebben opgedaan. De cursus is in twee delen gesplitst. Dit is het eerste deel van de cursus. Aan het eind van deel 2 heb je niveau A2 van het ERK bereikt.
In deze cursus wordt veel aandacht besteedt aan spreekvaardigheid, maar ook aan luister- schrijf- en leesvaardigheid.

Methode
Als basis/naslagwerk maken we gebruik van het boek Voyages 1 nieuw. De lessen worden aangevuld met materiaal dat, in samenspraak met de cursisten, wordt aangeleverd door de docent. Belangrijk doel is het vaardiger worden in het spreken van de Franse taal. Hierbij kunnen allerlei onderwerpen aan de orde komen, de praktische basis uit de lesmethode, maar ook wat meer verdieping (artikelen uit tijdschriften/ chansons/ eigen inbreng van cursisten etc.).

Woensdag 28 september 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. M. (Marianne) Voskuil
Boeken: Voyages - nieuw 1, tekstboek + online MP3, Voyages - nieuw 1, werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marianne) Voskuil
M. (Marianne) Voskuil
Marianne Voskuil studeerde Franse taal-en letterkunde aan de universiteit van Utrecht en is al vele jaren actief als docent Frans in Veenendaal.