Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLFRCON

Frans conversatie B1

Frans conversatie B1
Cursuscode: TLFRCON

Zie je het voor je: je gaat op vakantie naar Frankrijk en knoopt een echt gesprek aan met de lokale bevolking. Geen klein gesprekje om de weg te vragen, maar een echt gesprek. Heb jij al een basisniveau van enkele jaren (school)Frans, maar wil je het nu wel eens écht leren spreken? Verbeter je uitspraak en je luistervaardigheid met de cursus Frans conversatie.

Wat ga je doen?
De cursus is bedoeld voor cursisten met een basisniveau van enkele jaren (school)Frans en werkt naar het ERK niveau B1 toe.
Tijdens deze cursus ga je je spreek- en luistervaardigheid in het Frans verder ontwikkelen. In de lessen wordt er zoveel mogelijk Frans gesproken waarbij gespreksonderwerpen door de docent, jou en je medecursisten in overleg worden gekozen.

Methode
We gebruiken voor deze cursus de methode Voyages 2 nieuw. Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier!

Voorbeelden van thema’s die in deze cursus aan bod komen zijn:

Alle onderwerpen uit Frans A1 deel 1 en 2. Het gaat hierbij om de volgende onderwerpen: begroetingen, iets over jezelf vertellen (waar woon je, wat doe je), de weg vragen, toeristische informatie over de stad, boodschappen doen, vragen wanneer/ waar/ hoe laat, iets bestellen in een restaurant, praten over eten, iets kopen in een winkel/warenhuis, op reis in Frankrijk, een hotel/camping reserveren, praten over gebeurtenissen in het verleden, familierelaties en vrienden beschrijven, allerhande vrijetijdsbestedingen, tijd en plaats afspreken, praten over de toekomst.

In iedere les wordt aandacht besteed aan een streek in Frankrijk.

Maandag 27 september 2021
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marianne) Voskuil
Boek: Voyages - nieuw 2, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marianne) Voskuil
M. (Marianne) Voskuil
Marianne Voskuil studeerde Franse taal-en letterkunde aan de universiteit van Utrecht en is al vele jaren actief als docent Frans in Veenendaal.