Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLITA3J

Italiaans 3

Italiaans 3
Cursuscode: TLITA3J

Zie je het voor je: in een Italiaans restaurant zonder moeite iets bestellen van de menukaart? Een leuk gesprekje aangaan met de receptiemedewerker van je hotel? Of in een Italiaans dorpje kletsen met de lokale bevolking? In dit derde cursusjaar leer je je makkelijk verstaanbaar te maken in het Italiaans.

Wat ga je doen?
In jaar drie werken we uit het boek Allegro Nuovo 2. Je leert hoe je het uiterlijk en het karakter van iemand beschrijft, het heerlijke Italiaanse eten komt aan bod en, belangrijk voor de tijd waarin we leven: de huidige technologie en sociale netwerken worden besproken. Net als in cursusjaar 1 en 2 zullen ook in dit jaar de conversatie en uitspraak (en huiswerk) een belangrijk onderdeel van de lessen blijven.

Maandag 18 januari 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 223,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. B. (Barbara) Hondong-Atzei
Boeken: Allegro nuovo 2 tekstboek, Allegro nuovo 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
B. (Barbara) Hondong-Atzei
B. (Barbara) Hondong-Atzei
Barbara Hondong-Atzei: “Met een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik het beste van twee culturen meegekregen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Ik ben beëdigd vertaalster maar mijn liefde ligt meer in het lesgeven in deze prachtige taal en cultuur.”