Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLITA11

Italiaans A1 (deel 1)

Italiaans A1 (deel 1)
Cursuscode: TLITA11

Ga jij weleens op vakantie naar Italië, heb jij Italiaanse zakenrelaties of vind je de taal gewoon zo prachtig? Leer dan met deze cursus de basis van de Italiaanse taal.

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoeld voor diegenen die nog geen basiskennis hebben van de Italiaanse taal. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.
In deel 1 leer je de beginselen van de Italiaanse taal. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf voorstelt in het Italiaanse en hoe je een drankje bestelt op het terras. Om te wennen aan het praten in het Italiaans wordt ook veel aandacht besteed aan de conversatie en de uitspraak. Houd er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Methode
We gebruiken voor deze cursus het boek Allegro Nuovo 1. Omdat je nog weinig kennis hebt van de Italiaanse taal gaan, starten we hier met de beginselen. Zo leer je niet alleen de basis woorden, maar leer je ook hoe je deze uit moet spreken. In de les wordt veel in het Nederlands uitgelegd.
Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier!

Maandag 3 oktober 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. B. (Barbara) Hondong-Atzei
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
B. (Barbara) Hondong-Atzei
B. (Barbara) Hondong-Atzei
Barbara Hondong-Atzei: “Met een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik het beste van twee culturen meegekregen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Ik ben beëdigd vertaalster maar mijn liefde ligt meer in het lesgeven in deze prachtige taal en cultuur.”