Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLITA12

Italiaans A1 (deel 2)

Italiaans A1 (deel 2)
Cursuscode: TLITA12

Beheers jij de basisvaardigheden van de Italiaanse taal, maar wil je je beter verstaanbaar maken? Dan is deze cursus een goede voorbereiding!

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoeld voor diegenen die deel 1 de cursus A1 hebben gevolgd of al een klein beetje basiskennis hebben van de Italiaanse taal. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.
In deel 2 wordt verder ingegaan op de basisvaardigheden en leer je nog beter hoe je jezelf kunt redden met de Italiaanse taal in bijvoorbeeld een winkelstraat of supermarkt. Om te wennen aan het praten in het Italiaans wordt ook veel aandacht besteed aan de conversatie en de uitspraak. Ook wordt er geoefend met schrijven en de grammatica. Houd er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Methode
In deze cursus gaan we verder met het boek Allegro Nuovo 1. Later in het jaar schaf je het boek en werkboek Allegro Nuovo 2 aan. Omdat je de basis al een klein beetje weet, ga je in dit deel verder op de thema’s, uitspraak  en cultuur in.  Een groot deel van de les wordt in het Nederlands gegeven.
Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier!

Voorbeelden van thema’s in dit deel van de cursus zijn:

  • Vakantie (waar ga je heen)
  • Supermarkt (producten, medewerker aanspreken)
  • Winkelen
  • Italiaanse cultuur
  • Familiebanden.
Zaterdag 24 september 2022
15 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. B. (Barbara) Hondong-Atzei
Boeken: Allegro nuovo 1 tekstboek, Allegro nuovo 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
10:15 - 12:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
B. (Barbara) Hondong-Atzei
B. (Barbara) Hondong-Atzei
Barbara Hondong-Atzei: “Met een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik het beste van twee culturen meegekregen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Ik ben beëdigd vertaalster maar mijn liefde ligt meer in het lesgeven in deze prachtige taal en cultuur.”