Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLITA3J

Italiaans A2 (deel 1)

Italiaans A2 (deel 1)
Cursuscode: TLITA3J

Zie je het voor je, je bent in een Italiaans dorpje en je knoopt moeiteloos een gesprekje aan met de lokale bevolking… En dat allemaal dankzij deze cursus Italiaans! In dit derde deel van de cursus leer jij je makkelijk verstaanbaar te maken in het Italiaans.

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoeld voor diegenen die de cursus A1 hebben gevolgd of al een klein beetje basiskennis hebben van de Italiaanse taal. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A2 van het ERK bereikt.
Aan de hand van allerlei thema’s leer je jezelf verstaanbaar te maken in het Italiaans. Ook wordt er geoefend met schrijven en grammatica. We gebruiken een tekst- en werkboek, waarmee je thuis ook aan de slag gaat.

Methode
In deel 1 werken we uit het boek Allegro Nuovo 2. Omdat je de basisvaardigheden van de Italiaanse taal redelijk onder de knie hebt, ga je in dit deel je kennis uitbreiden en meer vertrouwen krijgen in o.a. Italiaans spreken. Dit kan alleen door veel te oefenen.
Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier!

Voorbeelden van thema’s in dit deel van de cursus zijn:

  • Uiterlijk en karakter beschrijven
  • Italiaans eten
  • Huidige technologie
  • Sociale netwerken.
Maandag 27 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. B. (Barbara) Hondong-Atzei
Boeken: Allegro nuovo 2 tekstboek, Allegro nuovo 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
B. (Barbara) Hondong-Atzei
B. (Barbara) Hondong-Atzei
Barbara Hondong-Atzei: “Met een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik het beste van twee culturen meegekregen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Ik ben beëdigd vertaalster maar mijn liefde ligt meer in het lesgeven in deze prachtige taal en cultuur.”