Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSPIN1

Spaans 1 - intensief (start online)

Spaans 1 - intensief (start online)
Cursuscode: TLSPIN1

Heb jij geen of weinig kennis van het Spaans, maar wil je het wel snel gaan leren? Dan is er voor jou de beginnerscursus Spaans 1 - intensief.

Wat ga je doen?
In deze cursus behandelen we dezelfde stof als in de reguliere beginnerscursus, maar in kortere tijd. Het tempo ligt daarom aanzienlijk hoger en vraagt van de cursist extra inzet, je moet rekening houden met extra tijd voor huiswerk. De docent gaat zoveel mogelijk uit van situaties die dagelijks voorkomen of zich in je vakantie kunnen voordoen. Daarbij is er ook aandacht voor eenvoudige conversatie.

Er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader), in de vervolgcursus (Spaans 2 of Spaans 2 - intensief) ga je hiermee verder.

We starten deze cursus op 2 maart ONLINE via Zoom. De online lessen worden voortgezet in fysieke lessen in De Cultuurfabriek, zodra de richtlijnen van het RIVM hier ruimte voor geven.

Dinsdag 2 maart 2021
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 177,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Boeken: Con gusto - nieuw 1 tekstboek, Con gusto - nieuw 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Voor een optimale online bijeenkomst is het handig om een koptelefoon met microfoon aan te sluiten op je laptop/pc of smartphone. Uiteraard werken oordopjes van bijvoorbeeld een telefoon (bij voorkeur met microfoon) ook. Dit scheelt enorm in het vermijden van onnodige achtergrondgeluiden.

19:00 - 21:00
Locatie: Vanuit uw eigen huis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Hola! Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan. In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbare school en het talen instituut. Nadat ik in Nederland mijn inburgeringscursus heb afgerond ben ik ook hier begonnen als docent Spaans. Dit doe ik nu 16 jaar.