Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSPIN2

Spaans 2 - intensief

Spaans 2 - intensief
Cursuscode: TLSPIN2

Wil jij je Spaans snel opfrissen of heb je eerder de cursus Spaans 1 (intensief of regulier) gevolgd en wil je er snel mee verder? Dan is er voor jou de cursus Spaans 2 - intensief.

Wat ga je doen?
We behandelen dezelfde stof als in Spaans 2, maar in kortere tijd. Het tempo ligt daarom aanzienlijk hoger en vraagt van de cursist extra inzet. Je moet rekening houden met minimaal 2 uur huiswerk per week. Op een ongedwongen manier spreek je wekelijks over actuele onderwerpen die door jou en je medecursisten worden aangedragen. Instroomniveau is tussen A0 en A1, er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader).

Dinsdag 22 september 2020
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 177,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Boeken: Con Gusto 1, tekstboek en online MP3, Con Gusto 1, werkboek en online MP3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Hola! Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan. In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbare school en het talen instituut. Nadat ik in Nederland mijn inburgeringscursus heb afgerond ben ik ook hier begonnen als docent Spaans. Dit doe ik nu 16 jaar.