Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSPA11

Spaans A1 (deel 1)

Spaans A1 (deel 1)
Cursuscode: TLSPA11

¡Hola! Vind jij de Spaanse taal ook zo mooi en lijkt het je leuk en handig om deze te leren spreken? Doe mee met de cursus voor beginners: Spaans A1 deel 1!

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoelt voor cursisten die nooit eerder iets aan Spaans hebben gedaan en hiervoor een goede basis willen neerzetten. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt. In deze cursus is er veel aandacht voor eenvoudige conversatie.

Methode
We gebruiken voor deze cursus de methode Con Gusto nieuw 1. Tijdens de cursus oefen je samen met de andere cursisten in onder andere de conversatie en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken. Het belangrijkste is het plezier!
Thuis oefen je verder met oefeningen uit je boek.

Woensdag 5 oktober 2022
15 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. G. (Gabriela) Ortega
Boeken: Con gusto - nieuw 1 tekstboek, Con gusto - nieuw 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
G. (Gabriela) Ortega
G. (Gabriela) Ortega
Gabriela heeft 10 jaar ervaring als lerares op zowel basisscholen als middelbare scholen in Ecuador. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in Nederland door Spaanse les te geven aan een plus klas van een basisschool en aan de Volksuniversiteit. Sinds 2010 woont ze in Nederland en ze spreekt en schrijft ondertussen vloeiend Nederlands. In Ecuador heeft ze de vakopleidingen gevolgd tot coupeuse en lerares Spaans voor buitenlanders. Gabriela is creatief en houdt van improviseren. Als lerares heeft ze geleerd anderen te inspireren en ze haalt energie uit het ondersteunen van de ontwikkeling van anderen.