Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSPA21J

Spaans A2 (deel 1) - start online

Spaans A2 (deel 1) - start online
Cursuscode: TLSPA21J

Lukt het jou steeds beter om die Spaanse songteksten mee te zingen, ga je een gesprekje met een local op vakantie in een Spaanstalig land niet uit de weg, maar wil je je kennis nog verder uitbreiden? Dan is de cursus Spaans A2 deel 1 geschikt voor jou!

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoelt voor cursisten die eerder de cursus Spaans A1 deel 2 of Spaans intensief deel 2 hebben gevolgd, of deze kennis op een andere manier hebben opgedaan. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A2 van het ERK bereikt.

Methode
We gebruiken voor deze cursus de methode Con Gusto nieuw 1 en in de loop van de cursus wordt er verder gewerkt met Con Gusto nieuw 2. Je oefent samen met de andere cursisten in onder andere de conversatie en leert veel van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken. Het belangrijkste is het plezier!
Thuis oefen je verder met oefeningen uit je boek.

Deze cursus start online via Zoom, zodra de maatregelen het toestaan gaan de lessen weer fysiek door in De Cultuurfabriek.

Dinsdag 18 januari 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Boeken: Con gusto - nieuw 1 tekstboek, Con gusto - nieuw 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)

Voor een optimale online bijeenkomst is het handig om een koptelefoon met microfoon aan te sluiten op je laptop/pc of smartphone. Uiteraard werken oordopjes van bijvoorbeeld een telefoon (bij voorkeur met microfoon) ook. Dit scheelt enorm in het vermijden van onnodige achtergrondgeluiden.

20:30 - 22:00
Locatie: Vanuit uw eigen huis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Hola! Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan. In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbare school en het talen instituut. Nadat ik in Nederland mijn inburgeringscursus heb afgerond ben ik ook hier begonnen als docent Spaans. Dit doe ik nu 16 jaar.