Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSPA22

Spaans A2 (deel 2)

Spaans A2 (deel 2)
Cursuscode: TLSPA22

¡Hola! Krijg je de Spaanse taal steeds beter onder de knie en lukt het jou al aardig om echte gesprekken te voeren? Dan is de cursus Spaans A2 deel 2 geschikt voor jou!

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoelt voor cursisten die eerder de cursus Spaans A2 deel 1 hebben gevolgd of elders de kennis hebben opgedaan. We werken samen toe naar taalniveau B1 van het ERK. Naast de taal, grammatica, lezen, schrijven en luisteren, leer je in deze cursus ook meer over de Spaanse cultuur.

Methode
We gebruiken voor deze cursus de methode Con Gusto nieuw 2. Je oefent samen met de andere cursisten in onder andere de conversatie en leert veel van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken. Het belangrijkste is het plezier!
Thuis oefen je verder met oefeningen uit je boek.

Maandag 26 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. G. (Gabriela) Ortega
18:45 - 20:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
G. (Gabriela) Ortega
G. (Gabriela) Ortega
Gabriela heeft 10 jaar ervaring als lerares op zowel basisscholen als middelbare scholen in Ecuador. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in Nederland door Spaanse les te geven aan een plus klas van een basisschool en aan de Volksuniversiteit. Sinds 2010 woont ze in Nederland en ze spreekt en schrijft ondertussen vloeiend Nederlands. In Ecuador heeft ze de vakopleidingen gevolgd tot coupeuse en lerares Spaans voor buitenlanders. Gabriela is creatief en houdt van improviseren. Als lerares heeft ze geleerd anderen te inspireren en ze haalt energie uit het ondersteunen van de ontwikkeling van anderen.