Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSPINA11

Spaans intensief A1 (deel 1)

Spaans intensief A1 (deel 1)
Cursuscode: TLSPINA11

Heb jij de liefde van je leven gevonden in een Spaanstalig land, ga je emigreren of vind je de Spaanse taal gewoon heel erg mooi en wil je er meer over leren? Leer tijdens deze cursus in een rap tempo de basisbeginselen van de Spaanse taal.

Wat ga je doen?
Deze beginnerscursus is bedoelt voor cursisten die nooit eerder iets aan Spaans hebben gedaan en hiervoor een goede basis willen neerzetten. Tijdens deze cursus behandelen we dezelfde stof als in de beginnerscursus Spaans A1 deel 1, maar in kortere tijd. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.
In deze cursus is er veel aandacht voor conversatie, spreekvaardigheden en luistervaardigheden.
Omdat in deze cursus het tempo hoog ligt, vraagt dit van de cursist extra inzet.

Methode
We gebruiken voor deze cursus de methode Con Gusto nieuw 1. Tijdens de cursus oefen je samen met de andere cursisten in onder andere de conversatie en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken. Het belangrijkste is het plezier!
Gezien het tempo moet je er rekening mee houden dat je extra tijd kwijt bent aan huiswerk.

Dinsdag 25 januari 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 196,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Boeken: Con gusto - nieuw 1 tekstboek, Con gusto - nieuw 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Hola! Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan. In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbare school en het talen instituut. Nadat ik in Nederland mijn inburgeringscursus heb afgerond ben ik ook hier begonnen als docent Spaans. Dit doe ik nu 16 jaar.