Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSPIA12

Spaans intensief A1 (deel 2)

Spaans intensief A1 (deel 2)
Cursuscode: TLSPIA12

Weet jij al hoe je bijvoorbeeld in een Spaans dorpje wat aan een local moet vragen, maar kun jij niet wachten om in een korte tijd een aardig woordje Spaans klaar te hebben en een echt goed gesprek te kunnen voeren? Leer het tijdens deze versnelde cursus!

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoelt voor cursisten die eerder al de reguliere of intensieve cursus A1 deel 1 hebben gevolgd of al enkele kennis hebben van de Spaanse taal. We behandelen dezelfde stof als in de reguliere cursus Spaans A1 deel 2, maar in kortere tijd. Het tempo ligt daarom aanzienlijk hoger en vraagt van de cursist extra inzet.
Het instroomniveau is A1 en er wordt toegewerkt naar niveau A2 van het ERK

Methode
We gebruiken voor dit tweede deel de methode Con Gusto nieuw 1. Tijdens de cursus oefen je samen met de andere cursisten in onder andere de conversatie en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken. Het belangrijkste is het plezier!
Gezien het tempo moet je er rekening mee houden dat je minimaal 2 uur per week aan huiswerk besteedt.

Dinsdag 10 mei 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 196,00
Mw. R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Boeken: Con gusto - nieuw 1 tekstboek, Con gusto - nieuw 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
R.N. (Ruth) Veltman-Cevallos
Hola! Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan. In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbare school en het talen instituut. Nadat ik in Nederland mijn inburgeringscursus heb afgerond ben ik ook hier begonnen als docent Spaans. Dit doe ik nu 16 jaar.