Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: KCSCHIL2M

Schilderen met olie- en acrylverf, beginners en gevorderden

Schilderen met olie- en acrylverf, beginners en gevorderden
Cursuscode: KCSCHIL2M

Bij deze cursus ligt de nadruk op het ontwikkelen van je schildertechniek en je creativiteit. Je hebt daarbij de keuze om te werken met olie- of acrylverf. Er wordt gewerkt met opdrachten waarbij aangesloten wordt op het niveau van de cursist. We kijken naar de eigenschappen van de soorten verf, leren diverse schildertechnieken, maar ook kleuren mengen, dekkend of transparant. De techniek en vaardigheden worden gebruikt voor het uiteindelijke schilderij. Verschillende thema’s komen hierbij aan de orde, waarbij er volop ruimte is voor eigen ideeën en creativiteit. De docent begeleidt je in het ontwikkelen van vaardigheden en ideeën. Hij put uit ervaring en verwijst naar beeldende kunst. 

Donderdag 19 januari 2023
15 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 241,00
Dhr. M. (Marcel) Reijerman
Meenemen: eigen schildermaterialen (verf, penselen, schildersdoek etcetera). Tijdens de 1e les wordt de verdere aanschaf van materialen besproken.
20:00 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Marcel) Reijerman
M. (Marcel) Reijerman
Docent en beeldend kunstenaar Marcel Reijerman studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Zijn werk bevindt zich in vele privécollecties, bij bedrijven, overheden en musea. Marcel geeft al vele jaren algemene schilderles in Veenendaal en is daarnaast een fervent stripliefhebber.