Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLENGA11J

Engels A1 (deel 1)

Engels A1 (deel 1)
Cursuscode: TLENGA11J

Beginnerscursus voor mensen die geen of weinig Engels kunnen spreken. In deze cursus leer je de basiskennis van de Engelse taal kennen. Leer dagelijkse uitdrukkingen en eenvoudige zinnen te begrijpen én te spreken.

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen of heel weinig Engels kunnen spreken en verstaan en hier een goede basis voor willen neerzetten. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.
Aan de hand van allerlei praktische situaties leer je vloeiend Engels spreken waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de uitspraak en er veel wordt geoefend.

Informatie over de lesmethode volgt. Twijfel je of dit niveau bij je past, neem dan even contact met ons op.

Dinsdag 10 januari 2023
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. K. (Kiran) Dijkstra-Bhanot
18:45 - 20:15
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
K. (Kiran) Dijkstra-Bhanot
K. (Kiran) Dijkstra-Bhanot
Kiran Dijkstra komt oorspronkelijk uit India, waar zij is afgestudeerd als lerares. Sinds 2000 woont ze samen met haar gezin in Nederland. Na het halen van haar diploma NT2 (Nederlandse Taal als Tweede Taal) is ze gaan werken in de onderwijssector. In 2008 begon ze als freelancer Docent Engels voor en nu heeft ze inmiddels haar eigen bedrijf “Making English Easy “. Haar motto, die ze graag aan haar studenten meegeeft is: “Follow your dreams, have no expectations, just a lot of hope”.