Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLENG1EV

Engels A1 (deel 1)

Engels A1 (deel 1)
Cursuscode: TLENG1EV

Met de cursus Engels voor beginners leer je de basis van de Engelse taal te beheersen; één van de meest gesproken talen ter wereld. Dit is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor tijdens je studie of werk!

Wat ga je doen?
De cursus Engels voor beginners is geschikt voor iedereen die zich de basis van de Engelse taal eigen wil maken en die dus geen (of heel weinig) les in de Engelse taal hebben gehad. Aan de hand van een tekst- en optioneel werkboek (methode Oxford Navigate) komen allerlei praktische situaties aan de orde. Hou er rekening mee dat je huiswerk krijgt. Er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK in twee delen, deze cursus is deel 1.

Dinsdag 16 maart 2021
15 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 223,00
Mw. P. (Pernille) Poulsen
Boeken: Oxford Navigate A1 Beginner: Coursebook, Oxford Navigate A1 Elementary Workbook with CD (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P. (Pernille) Poulsen
P. (Pernille) Poulsen
Mijn naam is Pernille Poulsen. Ik ben half Engels / half Deens en ben opgegroeid in Engeland. Inmiddels woon ik al 20 jaar in Nederland, ben getrouwd en heb een dochter van 12 jaar. Na mijn talenstudie heb ik gewerkt in de IT en bij een uitgever. De laatste 10 jaar ben ik als docent Engels gaan werken. Ik geef les aan jong en oud, groepslessen en maatwerk. Je leert meer over mij tijdens de lessen! Voor mij is een taal leren veel meer dan alleen alleen vocabulaire en grammatica. Het is ook heel belangrijk om enthousiast te zijn en te genieten van de taal die je wilt leren. Ik streef ernaar een vertrouwde sfeer in de klas te maken, waarin je je op je gemak voelt om te oefenen en je ook van je fouten kunt leren. We zullen samen je doelen bespreken en ik help je graag om jouw doel te bereiken.