Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLENGA1

Engels A1 (deel 1)

Engels A1 (deel 1)
Cursuscode: TLENGA1

Beginnerscursus voor mensen die geen of weinig Engels kunnen spreken. In deze cursus leer je de basiskennis van de Engelse taal kennen. Leer dagelijkse uitdrukkingen en eenvoudige zinnen te begrijpen én te spreken.

Wat ga je doen?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen of heel weinig Engels kunnen spreken en verstaan en hier een goede basis voor willen neerzetten. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.

Aan de hand van allerlei praktische situaties leer je vloeiend Engels spreken waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de uitspraak en er veel wordt geoefend. We gebruiken een tekst- en werkboek (methode Oxford Navigate). Met het werkboek ga je ook thuis verder aan de slag.

Inschrijven bij deel 1 of 2? Je instroomniveau wordt bepaald door een online toets.

Methode
We gebruiken voor deze cursus tekst- en werkboek van methode Oxford Navigate A1 Elementary waarbij elk hoofdstuk een eigen thema heeft. Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier! Met spelletjes maken we het lichter en heb je veel plezier in de les. Het tempo wordt bepaald door de groep. Thuis werk je verder met je werkboek en luisterfragmenten.

Voorbeelden van thema’s in dit deel van de cursus zijn:

  • Hoe je elkaar kan begroeten in Engels
  • Waar kom je vandaan?
  • Wat doe je voor werk?
  • Vertellen over je familie/gezin
  • Spreken in tegenwoordige tijd.
Dinsdag 1 februari 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. P. (Pernille) Poulsen
Boeken: Oxford Navigate A1 Beginner: Coursebook, Oxford Navigate A1 Elementary Workbook with CD (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Pernille) Poulsen
P. (Pernille) Poulsen
Mijn naam is Pernille Poulsen. Ik ben half Engels / half Deens en ben opgegroeid in Engeland. Inmiddels woon ik al 20 jaar in Nederland, ben getrouwd en heb een dochter van 12 jaar. Na mijn talenstudie heb ik gewerkt in de IT en bij een uitgever. De laatste 10 jaar ben ik als docent Engels gaan werken. Ik geef les aan jong en oud, groepslessen en maatwerk. Je leert meer over mij tijdens de lessen! Voor mij is een taal leren veel meer dan alleen alleen vocabulaire en grammatica. Het is ook heel belangrijk om enthousiast te zijn en te genieten van de taal die je wilt leren. Ik streef ernaar een vertrouwde sfeer in de klas te maken, waarin je je op je gemak voelt om te oefenen en je ook van je fouten kunt leren. We zullen samen je doelen bespreken en ik help je graag om jouw doel te bereiken.