Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLITOV1

Italiaans op vakantie

Italiaans op vakantie
Cursuscode: TLITOV1

Ga je op vakantie naar Italië en wil je alvast op een eenvoudige manier leren hoe je met de mensen daar communiceert? Dan is deze cursus een goede voorbereiding op je reis! Leer bijvoorbeeld hoe je hoe je eten bestelt in dat leuke restaurantje of hoe je jezelf verwoord tijdens een bezoekje aan de huisarts.

Wat ga je doen?
Deze cursus is praktisch van opzet. Je leert in tien lessen hoe jij jezelf kunt redden in het Italiaans. Zo leer je handige basisvaardigheden om uit de voeren met de Italiaanse taal te kunnen, leer je uitdrukkingen en gezegdes en wordt natuurlijk je Italiaanse woordenschat een stukje uitgebreid. Ook het land zelf en de cultuur van Italië komen aan bod: la dolce viata in Italia!

Aan het einde van deze cursus kun jij zorgeloos naar Italië vertrekken en weet jij hoe je een drankje bestelt op een gezellig terrasje, hoe je jezelf door situaties als autopech en ziekenhuis bezoekjes heenslaat en hoe je je kan aanpassen aan de Italiaanse cultuur.

Woensdag 5 april 2023
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 166,00
Mw. M.G. (Giulia) d' Ajello
Boek: Uit de voeten met Italiaans (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.G. (Giulia) d' Ajello
M.G. (Giulia) d' Ajello
Dott.ssa Maria Giulia d'Ajello is een bevoegde docente met ruime ervaring in het volwassenenonderwijs. Ze is een native speaker, wat inhoudt dat Italiaans haar moedertaal is. Giulia is tweetalig, dus Nederlands spreekt zij ook vloeiend. Giulia is al geruime tijd werkzaam bij ons.