Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TLSCHRB2

Schrijfcursus: hoe schrijf je een boek?

Schrijfcursus: hoe schrijf je een boek?
Cursuscode: TLSCHRB2

Het schrijven van een boek is de droom van heel veel mensen. Met deze cursus blijft het niet bij dromen, maar kun je deze ook verwezenlijken. Wie weet prijkt jouw naam in de toekomst op een boek in de Bibliotheek.

Wat ga je doen?
Je leert onmisbare schrijftechnieken zoals het creëren van personages, spanningsopbouw en show, don’t tell. Ook wordt er ingaan op het vinden van een uitgeverij en de andere manieren van uitgeven. Tijdens het schrijven leer je niet alleen van de docent, maar ook van elkaar. Thuis werk je aan opdrachten die je aan je medecursisten zult laten lezen. Een onderdeel van de cursus is het geven van opbouwende feedback op elkaars teksten. Spannend, maar voor een schrijver wel belangrijk. Want zonder lezers, geen schrijvers. In een veilige omgeving kom jij erachter wie je bent als schrijver. Of je nu je levensverhaal aan het papier toe wilt vertrouwen, een thriller wilt schrijven, een kinderboek of een roman, jij bepaalt welke schrijver je wordt.

Dinsdag 7 maart 2023
6 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 172,00
Mw. E. (Esther) van Boekel
19:00 - 22:00
Locatie: De Cultuurfabriek (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Esther) van Boekel
E. (Esther) van Boekel
Esther Boek debuteerde in 2017 met Geen kind meer, een roman die ze baseerde op een nare periode in haar leven. Haar debuut werd succesvol ontvangen door lezers, recensenten en de media, en werd door diverse websites uitgeroepen tot het beste boek van 2017. In 2019 verschenen De perfecte moeder en Het leven dat ik kende, ook schreef ze korte verhalen voor goede doelen en nam meerdere keren zitting in jury’s van schrijfwedstrijden. Esther: “Bij elke cursus geniet ik van de groei die de cursisten doormaken. Het plezier dat ze beleven aan het schrijven en het enthousiasme waarmee ze de opdrachten oppakken.”